Totaal Beveiligingen

TotaalBeveiligingen grootbedrijf

Beslissers in grote ondernemingen kiezen voor hun het beheren van hun faciliteiten graag zekere oplossingen die duidelijke resultaten bieden. Veiligheid is een eminent onderdeel van de keten, hun belofte aan klanten. Met een totaaloplossing van TotaalBeveiligingen is het business as usual. Directe adviezen, zorgeloze installatie, ongeëvenaarde service. De alertheid die nodig is om te blijven excelleren.

Producent     Groothandel
Producent doos   Dienstverlener doos   Groothandel doos

Zorgen dat uw klant op tijd de door u gefabriceerde producten ontvangt bepaalt soms het verschil tussen winst en verlies - uw time to market is een kritisch gegeven.

 

Grote zakelijke dienstverlener zijn vaak gevestigd in zakencentra - ruime parkings, grote entrees, veel medewerkers en een hoge computerdichtheid. Goede beveiliging is dan een noodzaak.


 

Voorraden beheren, uitleveren, veilig en tijdig transporteren. Het is dagelijkse kost. Een operatie die nauw luistert bovendien. Een dag gedwongen downtime kost u geld, een week buitenspel na een inbraak of brand legt druk op uw relatie met klanten.

Met TOTAALPRODUCENT haalt u een complete beveiligingsoplossing in huis die brand, inbraak of andere schade op de achtergrond helpt voorkomen. Zo blijft de klant altijd koning.

 

TOTAALDIENSTVERLENER biedt u een serie flexibele, op maat gemaakte
beveiligingsbouwstenen waarmee u uw beveiliging tot op afdelingsniveau inregelt. Duurzaam en kostenefficiënt, steeds met oog voor detail.

 

Dankzij TOTAALGROOTHANDEL kunt u ononderbroken beschikken over één integrale veiligheidsoplossing die de risico’s op brand, inbraak en overval drastisch verkleint.

rood   rood   rood

 


 

 

 

GARANTIE
Voor alle oplossingen van TotaalBeveiligingen geldt een garantietermijn van drie tot vijf jaar. U heeft gedurende deze periode geen voorrij-, arbeids-, en apparatuurkosten bij een storing of defect. In beheer door onze eigen Technische Dienst, die 24 uur per dag bereikbaar is en een landelijke dekking heeft.
 

De TOTAALThuisservice is een totaaloplossing voor particulieren die thuis willen profiteren van de kennis en ervaring die TotaalBeveiligingen heeft.


Laat ons u terug bellen

Vul hier uw telefoonnummer in en wij bellen u op het gewenste moment terug.Mail onze adviseur

Vul hier uw e-mail adres in en wij sturen u zo spoedig mogelijk bericht terug.


Bel onze adviseur

Bel 033-45 35 000